Понеділок - П`ятниця 9:00 — 19:00

Блог

Нержавіюча сталь - перила, що візуально розширюють і збільшують простір
Нержавіюча сталь - перила, що візуально розширюють і збільшують простір
Більшість будматеріалів, що зарекомендували себе, що використовуються тисячоліттями, поступаються пріоритетним становищем новаціям. Зараз ера легких та невибагливих представників, таких як нержавіюча сталь, міцне скло, пластик, гума. Класичні зразки — камінь, дерево залізо. ЦІНА НА СКЛЯНІ ОБГ..
Читати повністю
02.05.2023
Як зробити класичний дизайн сучасним та модним, тільки за рахунок перил з нержавіючої сталі
Класичний напрямок у дизайні бере витоки у Римському історичному періоді. Згодом розділилося на підвиди: рококо, класицизм, ампір, бароко та інші. Більш чітко сформувалося XVII столітті. Незважаючи на вік, вважається найпопулярнішим рішенням у дизайні. Нержавіюча сталь — продукт початку ХХ ст..
01.05.2023
Поручні та поручні з нержавіючої сталі
Якщо Ви маєте відношення до будівництва будинків або ремонту будь-якого рівня складності, то стикаєтеся з такими елементами як поручні та поручні. Практично у всіх будинках та в більшості приватних особняків сконструйовані сходові отвори, парапети, балкони, спуски або пандуси. Кожен перерахований об..
01.05.2023
Поручні та огородження для інвалідів — непотрібні витрати чи імідж прогресивного цивілізованого підприємства
Пандус — пологий схил, що веде до вхідних дверей. Зручному проходу та забезпечення безпечного руху сприяють поручні, перила, огородження. Проблема доступності більшої частини об'єктів для людей, що пересуваються на (з) візках, регулярно обговорюється, але не вирішується. Про це модно говорити:..
01.05.2023
Огляд марок нержавіючої сталі
Іноді трапляється, що привабливі перила, виготовлені з нержавіючої сталі, починають покриватися іржею, при цьому не зумівши прослужити і кількох місяців. Чому так виходить? Адже постачальники запевняють, що виконали все за договором. Все полягає в тому, що сталевий матеріал може бути виконаний у різ..
01.05.2023
Сушка для рушників для ванної – необхідна і стильна деталь
Оздоблення ванної кімнати – трудомісткий та дуже відповідальний процес. Від того, яку ви вирішите вибрати сантехніку, яка буде обробка стелі, стін, підлоги, залежить практичність та зручність ванної кімнати. Сушка для рушників вважається дуже важливим елементом у ванній кімнаті. Грамотний вибі..
01.05.2023
Використання сходових огорож з нержавіючої сталі в сучасних архітектурних стилях.
Якщо ви вирішили збудувати будинок з декількох поверхів, вам знадобляться сходові огорожі для того, щоб можна було підніматися. Здається, що вибір простий. Необхідно тільки придбати першу огорожу, що сподобалася.В даний час в архітектурі нових будівель популярний стиль під назвою хай-тек. Дерев'яні ..
01.05.2023

Топ запити

Сходові огорожі як елемент дизайну
Наша компанія займається виробництвом та монтажем сходових огорож з нержавіючої сталі будь-якої конструкції та складності. Наша виробнича база дає змогу виготовляти до 1500 м.п. перил на місяць. Установку проводимо по всій території України, переважно Київ та область, Житомир, Вінниця, Тернопіль, Рі..
01.05.2023
Основні переваги на користь вибору нержавіючої сталі як матеріал для перил.
1. Відсутність витрат на утримання. Вигляд виробів з нержавіючої сталі не змінюється протягом багатьох років при правильному використанні.2. Довговічність. Термін застосування до 100 років. 3. Міцність. Надійність перил з нержавіючої сталі вище, ніж у інших матеріалів. ..
01.05.2023
Продукція з нержавіючої сталі
Нержавіючий металопрокат в першу чергу класифікується за виробами та видами сталі. Нержавіюча сталь має кілька основних структурних вигляду: феритна, аустенітна, мартенситна. Аустенітна сталь є найзадіянішою. Обсяг світового застосування вимірюється 70% від усіх сталей. Вона витримує при високих тем..
01.05.2023
Відеоурок як правильно встановити сушка для рушників.
< /p> Багато людей купивши собі сушки для рушників можуть його самостійно монтувати в свою опалювальну систему. У цьому ролику детально описаний процес підготовки та встановлення рушникосушарки з нержавіючої сталі. Нижче представлено посилання на каталог сушки для рушників, які виготовляє на..
01.05.2023
Як вибрати відбійники з нержавіючої сталі
Під час вибору та купівлі відбійників необхідно звертати увагу на ступінь навантаження, яке вони можуть витримувати. Часто при замовленні відбійників не беруться до уваги такі важливі параметри, як діаметр і товщина стінки труби, спосіб кріплення відбійників і матеріал, з якого вони виготовлені. Баг..
16.07.2022
Чому сходи зі сталі найпрактичніші?
Сходи, виготовлені зі сталі, мають на відміну від сходів з інших матеріалів, ряд важливих переваг:•    вони мають високу надійність, тому витримують велику прохідність;•    вони надзвичайно довговічні, тому що не схильні до природного впливу навколишнього сере..
16.07.2022